Slide 1
EJENDOMSFORVALTER
BASERET I DANMARK
Slide 2
FULL SERVICE
PLATFORM
Slide 3
SPECIALISERET I ALLE
EJENDOMSSEGMENTER

Om os

UG Property Partners er et investment og asset management selskab med fokus på det danske marked. Virksomheden er baseret i København og er specialiseret i alle ejendomssegmenter i Danmark. Vi udnytter vores omfattende erfaring og netværk til at finde investeringsmuligheder, der ikke er bredt markedsført - "off market" eller i begrænset konkurrence. Vi skaber værdi gennem aktiv asset management, typisk i tæt samarbejde og partnerskab med højt kvalificerede og dygtige branchespecialister.

0
DKK MIA.
0
EJENDOMME
0

*Track-record af Hr. Gulzar, partner og CEO af UG Property Partners.

Services

Vores fuld service platform bringer dokumenteret ekspertise til alle aspekter af fast ejendom for at imødekomme behovene hos førende virksomheder rundt om i verden.

null

ASSET MANAGEMENT

Aktiv asset management for at levere attraktive risikojusterede afkast.
null

FINANS & RAPPORTERING

Præcise finansielle ydelser og rapportering for at maksimere hver ejendoms performance.
null

INVESTMENT MANAGEMENT

Høj kvalitet i alle aspekter af sourcing, underwriting og lukning af aftaler til timingen og strategien for salg.
null

UDLEJNING

Vi forstår markeder og lejere på utallige måder ved at indsamle markedsviden i realtid for at udvikle fremadrettede prognoser.
null

EJENDOMSADMINISTRATION

Administrere betalinger korrekt, løse huslejeuoverensstemmelser, udarbejde kontrakter og behandle dokumenter.
null

PROJEKTUDVIKLING

Veletableret track record i at føre tilsyn med design og konstruktion af store projekter af høj kvalitet.

Vores team

Management

Hr. Gulzar er den stiftende partner og administrerende direktør for UG Property Partners. Hr. Gulzar’s primære roller hos UG Property Partners består af virksomhedsstrategi, marketing, investor relations og ledelse af ejendomsinvesteringsaktiviteter, herunder udvikling af investeringsstrategier, etablering af partnerskaber og source investeringsmuligheder. Hr. Gulzar har flere års erfaring med investment og asset management på det danske marked.

Inden han grundlagde UG Property Partners, havde Hr. Gulzar senior investeringsstillinger hos den paneuropæiske ejendomsforvalter, PATRIZIA, og det danske investment og asset management selskab, Fokus Asset Management.

Hr. Gulzar er uddannet cand.merc. i økonomi og erhvervsadministration fra Copenhagen Business School.

Hr. Ciftci er en af de stiftende partnere og administrerende direktør for D&A Law Firm.

Hr. Ciftci fungerer som juridisk rådgiver for UG Property Partners.

Hr. Ciftci er uddannet jurist fra Københavns Universitet og Syddansk Universitet.

Project Management

Hr. Risby Mortensen er ekstern konsulent hos UG Property Partners og tilbyder projektstyring, projektomkostningsstyring (bl.a. med særligt fokus på økonomisk risikostyring) og traditionel bygherrerådgivning.

Hr. Risby Mortensens faglige erfaring er erhvervet gennem flere års ansættelser i firmaer på tværs af hele byggesektoren, herunder arkitektfirmaer, ingeniørfirmaer, entreprenørfirmaer, bygherre i den offentlige sektor samt hos et investment og asset management selskab. Disse ansættelser og funktioner har givet Hr. Risby Mortensen et unikt indblik i og forståelse for alle parters roller, fokus og behov i en given byggeproces.

Derudover har Hr. Risby Mortensen arbejdet i Tyskland i 3 år, i Vietnam i ca. 18 mdr. samt for et amerikansk firma i Danmark i mere end 2 år.

Hr. Risby Mortensen har været medlem af bestyrelsen i RICS Denmark i de sidste 5 år.

Hr. Risby Mortensen er uddannet i Architectural Technology and Construction Management fra Byggeteknisk Højskole (i dag KEA) og har derudover færdiggjort 1. del af Master of Management-uddannelsen på Copenhagen Business School.

Karriere

Vi er altid på udkig efter nye talenter til vores team. Hvis du er interesseret i en stilling hos UG Property Partners, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til: umar.gulzar@ugproperty.dk